/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: FITXATGE SORPRESA DE LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

01 d’abril 2011

FITXATGE SORPRESA DE LA U.E.LLORET

La U.E.Lloret ha fitxat avui horabaixa a Raúl Martínez Canals. Aquest jove jugador nascut el 15.05.86, va iniciar la seva carrera futbolística al futbol base del Cide, ha passat per equips de envergadura a Preferent i Tercera Divisió com l'Andratx, Constància, Alcúdia i Esporles. I aquesta temporada estava jugant a la U.D.Arenal de Tercera Divisió.

Destaca principalment per la seva velocitat, bona tècnica, precís en el desplaçament de pilota, i molt polivalent, de manera que serà de gran ajuda per a l'equip en aquest important tram final de la lliga.

Des d'aquí li donem la benvinguda i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.