/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: VICTÒRIA D'OFICI DAVANT UN ALGAIDA MOLT LLUITADOR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

03 d’abril 2011

VICTÒRIA D'OFICI DAVANT UN ALGAIDA MOLT LLUITADOR

De cada vegada queden menys partits, i els equips es juguen moltes coses. Ahir el Lloret visitava a l’Algaida amb la necessitat de sumar els tres punts per seguir somiant, en canvi, el conjunt algaidí tenia la necessitat de guanyar per sortir de la part baixa de la classificació. Les necessitats dels dos equips va fer que el partit fos molt igualat i disputat.  La U.E.Lloret es va avançar als 10 minuts de partit, per mediació d'un David Perelló que va estar molt llest i aprofità una badada defensiva de l’Algaida per fer de cop de cap el 0 a 1, que acabaria donant els tres punts al Lloret. A partir d'aquest moment ens va tocar patir de valent, ja que el Algaida que va lluitar fins al final i va merèixer més, va tenir fins a quatre ocasions clares, on unes vegades el nostre porter, altres els pals i la bona sort, va fer que el partit finalitzàs amb el marcador al nostre favor. Sense dubte, aquest és el típic partit que sense jugar bé, es guanya, i són tres punts molt importants per mantenir-se en la lluita pel campionat.

Desafortunadament, diumenge abans del partit es va haver de guardar un minut de silenci per la mort d’una neboda del nostre jugador Alberto Miranda, per aquesta raó, des del club volem donar-li públicament el nostre condol a ell i a tota la seva familia. Que descansi en pau!