/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA U.E LLORET SOLIDÀRIA AMB IVÁN PASTOR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

29 de març 2011

LA U.E LLORET SOLIDÀRIA AMB IVÁN PASTOR

La U.E.Lloret col-labora juntament amb altres associacions i comerços del poble, amb una diada solidària per recaptar fons per Iván Pastor.

Aquest nin, pateix una malaltia anomenada "Histiocitosis", i la seva família necessita recaptar fons per poder pagar un tractament a Boston que li permeti curar-se. Aquesta iniciativa solidària, és organitzada per l'Associació de la segona edat "Cavallet Quan eres Jove".

La diada serà el dia 17 d'abril a partir de les 11:00 hores fins les 18:00 hores, al camp de futbol de Lloret. Estan previstes diverses activitats per als nins i una torrada popular (inclou menjar i beguda). Els tiquets valen 10 euros i es poden comprar a l'Estanc, al Forn o cridant al 679.33.67.67 (Cati).