/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: L'ACTUAL PICHICHI FITXA PER LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

27 de juny 2010

L'ACTUAL PICHICHI FITXA PER LA U.E.LLORET

Jaume Pou Roca, nascut el 18.03.85, i que la passada temporada 2009-2010, es va proclamar com a pichichi de Segona Regional, amb la impressionant xifra de 38 gols amb 30 partits disputats, ha fitxat per la U.E Lloret. Tot i que era objectiu d'equips de categoria superior, al final les referències del bon ambient que regna en el nostre vestidor i un gran projecte esportiu per a la propera temporada, han estat claus perquè el jugador es decantés pel nostre equip. 

Jaume Pou arriba a la Unió Esportiva Lloret després d'iniciar la seva carrera esportiva al Collerense, passant després pel Relojeria Calvo, Col.legi Sant Pere, Arenal, Llucmajor i aquestes dues darreres temporades a defensat els colors del Porreres. Cal destacar que a la temporada 2006-2007, va debutar amb el Collerense de Tercera Divisió. 

És un jugador que destaca per la seva rapidesa, agilitat en l'un contra un, i per descomptat per la seva facilitat golejadora. Des del club volem donar-li la benvinguda i li desitgem molta sort en la propera temporada.