/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA U.E.LLORET FITXA A DOS LLORITANS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

26 de juny 2010

LA U.E.LLORET FITXA A DOS LLORITANS

La U.E.Lloret ha fitxat aquest matí a dos joves Lloritans que durant la passada temporada van estar a les files del C.E.Sineu (Juvenil).

Tomeu Coll, és un hàbil i lluitador centrecampista que a partir de la propera temporada, defensarà els colors del seu equip de sempre. Estem segurs que el seu caràcter competitiu i guanyador ens faran aixecar dels nostres seients en més d'una ocasió.


Llorenç Salas, que ocupa la posició de porter, vindrà a aportar la seva agilitat i bona col locació sota els pals. I de ben segur que les seves intervencions ens faran gaudir d'una temporada que es preveu apassionant.

Als dos els donem la benvinguda al nostre equip i els desitgem molta sort en aquesta nova etapa esportiva.