/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: JOSEP ROIG, NOU JUGADOR DE LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

01 de juliol 2010

JOSEP ROIG, NOU JUGADOR DE LA U.E.LLORET

Josep Roig Bergas, nascut el 20.03.88, va fitxar ahir per la Unió Esportiva Lloret. La seva posició habitual són les bandes, i encara que li agrada més la dreta, també pot fer-ho perfectament per l'esquerra. La seva tècnica i velocitat el converteixen en un jugador molt perillós per a les defenses rivals.

Es va iniciar al futbol base del Beato Ramon Llull i Constància, i aquestes darreres temporades a defensat els colors del Constància, Poblense i Margaritense, tots ells en la categoria de Preferent.

Des del club, li desitgem una ràpida adaptació, molta sort, i com no, li donem la benvinguda.