/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: FINAL DE LLIGA AMB BON FUTBOL I VICTÒRIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

14 de juny 2010

FINAL DE LLIGA AMB BON FUTBOL I VICTÒRIA

M.A.Coll; El Lloret va voler-se despedir de la seva afició de la millor manera, amb una victòria davant d’un dels equips capdavanters d’aquesta segona regional. Amb aquest objectiu sortiren al camp els jugadors, que demostraren una vegada més el seu compromís amb el club fins el darrer partit, tot i fer un parell de jornades que l’equip ja havia assolit l’objectiu de principi de temporada, el qual no era cap altra que assolir un any més la permanència a la 2ªregional. Tot i tenir al davant, al Serverense B, equip que es troba immers amb la lluita per l’ascens a 1ªregional, el Lloret des d’un principi es va mostrar superior i disposà de nombroses ocasions de gol per avançar-se al marcador. Tot i el domini del conjunt local, s’arribà al final del primer temps amb empat a zero al marcador. El bon partit que estava realitzant el Lloret, va tenir la seva recompensa a la segona part, amb forma de gols. Així doncs, en Bernabé va ser el primer que encetà el marcador, desprès d’aprofitar un mal rebuig del porter del Serverense B, per tal de fer un gran gol des de pràcticament el mig del camp. L’avantatge no durà gaire, ja que poc desprès arribà l’empat. Això va fer que els dos conjunts es tirassin a l’atac per aconseguir la victòria,amb un final de partit elèctric, amb ocasions de gol per part dels dos equips, i on el Lloret va sebre aprofitar millor les seves oportunitats. La bona definició d’en Alberto Miranda, que marcà per partida doble va ser clau per sentenciar un partit on el Lloret en línies generals va ser superior a l’equip rival. Ja a nel darrer sospir del partit, el Serverense B, retallà distàncies a nel marcador establint el 3 a 2 definitiu.
Amb aquest darrera victòria, el Lloret ha finalitzat la lliga al vuitè lloc de la classificació amb 62 punts, aconseguint un balanç de 19 victòries, 5 empats i 14 derrotes, 77 gols a favor i 59 en contra. Culminant amb aquestes xifres, una excel•lent temporada i superant de llarg les previsions de principi de temporada. Enhorabona a tot l’equip, i esperem que la propera temporada podem seguir disfrutant com ho hem fet enguany!.