/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: PRE-INSCRIPCIÓ A L’ESCOLA DE FUTBOL BASE A LLORET DE VISTALEGRE

I made this widget at MyFlashFetish.com.

15 de juny 2010

PRE-INSCRIPCIÓ A L’ESCOLA DE FUTBOL BASE A LLORET DE VISTALEGRE

Benvolguts nins i pares,

Com ja sabeu, tenim en projecte crear una Escola de futbol base a Lloret de Vistalegre. Després de la reunió de dimarts dia 8 de Juny, es va acordar enviar una proposta de pre-inscripció a l’escola i deixar fulls de pre-inscripció a l’abast de tothom al l’estanc de Lloret. Aquesta escola es vol posar en funcionament a partir de l’inici del curs que ve. S’hi poden pre-inscriure nins i nines a partir de 3 anys d’edat.

El preu de inscripció per tot l’any es de 200 € (que s’abonen en una quota inicial, encara que l’escola oferirà opcions de pagament a l’abast de tothom), aquest import inclou: dos entrenaments setmanals, equipament bàsic i material (pilotes, etc…).

Aquesta pre-inscripció s’ha d’entregar emplenada, abans del dia 20 de juny, al mateix estanc i només compromet a fer una previsió de nins que vulguin assistir a l’Escola de Fútbol Base de Lloret de Vistalegre. El dia 21 de juny a les 20:00 h. convocarem una altra reunió als Tarongers (part de dalt de l’edifici) per valorar la resposta i per donar pas a la inscripció i l’abonament de la mateixa.

Aprofitem per agrair-vos la vostra col•laboració i estem a la vostra disposició per qualsevol suggeriment o informació al telèfon 629.40.84.67 (demanau per en Martí).

PER DESCARREGAR EL FULL DE PRE-INSCRIPCIÓ FES CLICK A LA IMATGE