/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LLIURAMENT DE PREMIS BALEAR WEB 2010

I made this widget at MyFlashFetish.com.

10 de juny 2010

LLIURAMENT DE PREMIS BALEAR WEB 2010

Ahir a la nit vam assistir juntament amb el President de la UE.Lloret (Miquel Àngel Coll) al lliurament de premis, Balear Web 2010. El lloc escollit aquest any va ser l'emblemàtic Castell de Bellver, on es van donar cita un bon nombre de convidats, participants, i autoritats.
El grup Oliva Trencada, va ser l'encarregat d'amenitzar als assistents, amb un concert que ben segur no va deixar indiferent a ningú. Seguidament es van donar a conèixer als 9 finalistes de cada grup, d'un total de 250 participants, dins de les quals estava la nostra web. 
La nostra web va passar el tall a la final, però no va poder arribar a cap de les tres primeres places que donaven opció al premi en metàl.lic.
Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els que amb el seu vot han contribuït a que la nostra web, arribarà a la final.
Gràcies a tots.