/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: FLUIX EMPAT DEL LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

16 de maig 2010

FLUIX EMPAT DEL LLORET

M.A.Coll; Lloret i Sant Jordi empataren en un partit on cap dels dos equips es jugaven res, ja que es troben situats a la part mitja de la classificació amb la permanència assegurada i sense opcions de lluitar pels llocs capdavanters. Això es va traduir en un partit sense gaire tensió ni ritme. Als pocs minuts d’haver començat el partit, el Lloret s’avançà amb un gol d’en David Perelló. Tot i disposar de diverses ocasions de perill, el marcador no es va tornar moure durant el primer temps.
La segona part, transcorria sense pena ni glòria, fins que el Lloret marcà el 2 a 0, amb un gol d’en Domingo Llabrés que va culminar un bon contraatac. Amb aquest resultat i vist com havia transcorregut el partit, semblava que tot ja estava dat i beneït, i que no se li podien escapar els tres punts a nel Lloret. Però la realitat va ser que el Sant Jordi, ben aviat retallà distàncies, fet que li va fer creure que podien treure qualque punt de la seva visita a Lloret. I així va ser, a les acaballes del partit arribà l’empat definitiu del Sant Jordi, que suposava el repartiment de punts entre els dos equips.