/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA SEGONA REGIONAL JA TÉ CAMPIÓ

I made this widget at MyFlashFetish.com.

16 de maig 2010

LA SEGONA REGIONAL JA TÉ CAMPIÓ

A falta de quatre jornades per finalitzar la lliga, i amb dotze punts encara per disputar la UD.Son Oliva ja és matemàticament campió de lliga amb 84 punts (a catorze del segon classificat), per tant ja té l'ascens assegurat a la primera regional. 
Des d'aquesta web, volem felicitar el campió pel títol i com no, per l'ascens. Felicitem també al seu màxim golejador i un dels millors artillers d'aquesta categoria (Marc Cascales), per la seva excel lent temporada. 
Esperem i desitgem que la pròxima campanya el nostre equip pugui estar lluitant per aconseguir estar entre els primers, i ens consta que la directiva ja està treballant per aconseguir-ho.