/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ARRIBA LA LLUM AL MUNICIPAL 'TONI COLL REAL'

I made this widget at MyFlashFetish.com.

11 de maig 2010

ARRIBA LA LLUM AL MUNICIPAL 'TONI COLL REAL'

Aquesta setmana s'està procedint a la instal·lació de dues torres de focus en el nostre camp de futbol. Les torres com es pot veure a les fotos són el doble de les quals havia instal·lades (18 metres), i cadascuna disposa de tres focus de molta major intensitat, però d'un menor consum.
De moment només es munten aquestes dues torres, ja que el finançament per les quatre previstes no és suficient, encara que s'espera que en un futur proper es procedeixi a la instal·lació d'altres dues torres, i així quedaria el camp perfectament il·luminat, donant l'oportunitat de disputar partits oficials a la nit, cosa que ara és totalment impossible.
Les dues torres cobriran íntegrament el camp de futbol 7, per la qual cosa la meitat del camp estarà en perfectes condicions d'il·luminació. Això permetrà en un futur immediat la creació del nostre futbol base, en les categories de futbol 7. Així que animem als quals tenen aquest projecte 'in ment', es posin a la feina, alhora que des d'aquesta web ens posem a les seves ordres per poder ajudar-los en qualsevol tema que ens sol·licitin.
El pressupost total d'aquesta obra ascendeix a 23.976'26 €., i està totalment subvencionat al 100% pel Govern d'Espanya, a través del 'PLA E' d'estalvi i eficiència energètica.
L'obra la realitza Obra Civil Balear S.L., i ha estat promoguda per l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre.