/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ESPECTACLE LAMENTABLE

I made this widget at MyFlashFetish.com.

10 de maig 2010

ESPECTACLE LAMENTABLE

L’altre cara del partit, és que ahir es va viure un espectable lamentable al camp del Maria. Desprès d’haver enviat des de principi de temporada diversos faxos per passar el partit a dissabte, ja que coincidia amb sa fira des poble, i havent passat del Lloret, finalment el partit va haver-se de jugar en diumenge. Si l’objectiu era jugar contra un equip amb ressaca, evidentment ho aconseguiren.

Quan a Lloret es va fer un sorteig voluntari (5 euros = tres tires de números), i als aficionats de Maria que no volgueren col•laborar no se’ls va prohibir l’entrada. En canvi, ahir el Maria directament va cobrar entrada 5 euros a tots els aficionats lloritans, que per cert foren bastants els que anaren a Maria. 

Lo pitjor de tot, va ser l’agressió d’un aficionat del Maria que va pegar un cop de puny a un jugador del Lloret quan se’n anava cap als vestidors. El que va provocar que l’àrbitre crides la guardia civil per identificar l’aficionat. 

Altres detalls foren un camp sense regar que era impracticable, aigua calenta per beure al Lloret amb la calorada que feia, insults al nostre entrenador a la sortida del camp, etc.

Tot això, quan l’Ajuntament de Lloret i el club, varen deixar el nostre camp al Maria perquè pogués entrenar i jugar durant gran part de la temporada passada, ja que ells es trobaven fora camp degut a les obres de remodelació que feien. Desprès de tot això, no entenem a que venia tot l’espectacle d’ahir, i un derbi no justifica res de tot el que va passar ahir. 

Text: Tolo F.