/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN PARTIT PER OBLIDAR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

10 de maig 2010

UN PARTIT PER OBLIDAR

M.A.Coll; El Lloret sortí al camp adormit i ho pagà molt car, ja que als pocs minuts ja perdia per 2 a 0. Minuts desprès arribava una nova badada i el tercer gol del Maria. Semblava que el partit estava sentenciat i això que quedava un munt de temps per jugar, però el Lloret es mostrava desconegut. Però a poc d’acabar el primer temps arribà la reacció del Lloret, que primer amb un gol de penal d’en Miranda i desprès amb un golàs d’en David Pérez, retallava distàncies a nel marcador.
Amb un ajustat 3 a 2 s’arribava al final del primer temps, i amb la sensació de que el Lloret podria empatar el partit. Però aquí es va acabar el partit, ja que durant la segona part, pràcticament va ser impossible jugar, el Maria va dedicar-se a perdre temps i el Lloret, que tot i jugar amb un jugador menys per expulsió, no va sabre aprofitar les seves ocasions per fer l’empat.