/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: SEGON FITXATGE DE LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

21 de juny 2011

SEGON FITXATGE DE LA U.E.LLORET

Només 24 hores després de presentar el primer fitxatge, vos podem presentar el que serà nou jugador de la UE.Lloret la propera temporada.

Es tracta de Miquel Àngel Reina Escobar, jugador de 23 anys que s'ha format al futbol base del Llosetense. Ha jugat també en el Xilvar, i en el Llosetense de 3a Divisió. La seva última temporada l'ha disputat al CD.Llosetense 'B', aconseguint materialitzar 4 dianes. Pot jugar com a mitjà centre ofensiu, encara que una de les seves principals virtuts és la seva polivalència, va molt bé de cap, és ràpid i el que és molt important, és un jugador d'equip.

Li desitgem molta sort en aquesta nova temporada i li donem la benvinguda al que a partir d'ara serà el seu club.