/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: PRIMER FITXATGE DE LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 de juny 2011

PRIMER FITXATGE DE LA U.E.LLORET

Fa només tres dies que celebràvem l'històric ascens a primera regional, però el treball no cessa a la secretaria tècnica del club. Prova d'això és que ja vos podem presentar el primer fitxatge del nou projecte per a la temporada 2011-2012.

Es tracta d'Ángel Valero Martínez, jugador de 22 anys que es va iniciar al futbol base del Beato R. LLull, Sallista, Xilvar i Llosetense. És un extrem o 2a punta molt hàbil, de gran velocitat, potent xut i excel lent regat. Aquesta passada temporada a defensat els colors del CD.Llosetense 'B', on ha aconseguit materialitzar 15 gols, de manera que el seu olfacte golejador és més que destacable.

Des d'aquí li donem la benvinguda i li desitgem molta sort en aquest nou projecte.