/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA U.E LLORET I EL MISTER M.ANGEL FERRER POL RENOVEN UN ANY MÉS EL SEU COMPROMÍS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

30 de juny 2011

LA U.E LLORET I EL MISTER M.ANGEL FERRER POL RENOVEN UN ANY MÉS EL SEU COMPROMÍS

M.Ángel Ferrer Pol ‘Polero’, va arribar a la U.E.Lloret procedent del CD.Binissalem de primera regional, on exercia la funció de Segon Entrenador. Va ser una aposta arriscada de la directiva, ja que mai havia estat el màxim responsable d'un equip amateur de regional, però el temps ha demostrat que va ser un gran encert.

La seva primera temporada al capdavant de l'equip es va saldar amb una més que destacable 8a posició, amb 62 punts, 19 victòries, 5 empats i 14 derrotes, fins i tot en alguna etapa del campionat es va lluitar pels llocs d'ascens. Així que el seu debut com a màxim responsable d'un equip va ser molt positiu.

En la seva segona temporada 'La Històrica', la seva trajectòria ha estat impecable al capdavant de l’equip, aconseguint acabar en 3a posició, i ascendint per primera vegada al nostre equip a Primera Regional. Fins i tot s’arribà a ser líders durant 8 jornades, romanent a les tres primeres posicions durant 21 jornades. De les 38 jornades es van aconseguir guanyar 20 partits, 11 empats i només 7 derrotes. En el nostre camp només es van perdre 3 partits, fent del Municipal 'Toni Coll Real' un autèntic 'Fortí'.

Aquesta serà la seva tercera temporada al capdavant de la UE.Lloret, amb molta més experiència i amb el premi de l'ascens, de ben segur que l’equip entrenat pel mister, tornarà a donar molta guerra dins la nova categoria. 

Des del club volem agrair la seva renovació i desitjar-li molta sort per aquesta nova temporada.