/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: JOSEP ROIG PASSA A SER "SEGON ENTRENADOR"

I made this widget at MyFlashFetish.com.

23 de juny 2011

JOSEP ROIG PASSA A SER "SEGON ENTRENADOR"

Josep Roig Bergas, jugador de la plantilla del Lloret la passada temporada, es converteix des d'avui amb el nou segon entrenador del Mister (M. Angel Ferrer).

Aquest grandíssim jugador que per culpa d'una greu lesió no va poder fitxar al seu dia pel R.Madrid 'B', només va poder disputar amb nosaltres les primeres 7 jornades del campionat i tot i així va aconseguir marcar 5 gols, però una nova lesió ens va privar de poder gaudir del seu joc i la seva classe.

Ara la seva visió i el seu esperit guanyador ajudaran a la banqueta a que la U.E.Lloret desenvolupi una bona campanya a la seva nova categoria.

Des d'aquí agraïm a Josep, la seva implicació en aquest nou projecte i li desitgem molta sort.