/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA U.E.LLORET RECUPERA EL LIDERAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

09 de maig 2011

LA U.E.LLORET RECUPERA EL LIDERAT

Ja que la FFIB, encara no s'ha dignat a actualitzar els resultats de tres partits, cosa que no entenem, ja que des que es fan les actes per ordinador i via Internet haurien d'estar actualitzades al moment, com va passar amb el nostre partit, el qual als 15 minuts de finalitzar ja estava actualitzat (com ha de ser), hem decidit adjuntar la imatge de la classificació publicada avui al Diario de Mallorca. Però això ja són altres històries.

Tornant al tema que més ens interessa, informem als nostres seguidors que la U.E.Lloret recupera el liderat després de vuit jornades d'haver-lo perdut. Les derrotes del Sineu en el seu feu, i la del Rotlet Molinar al difícil camp del Santa Mónica han fet possible que el nostre equip estigui a dalt (63 punts), a dos punts dels seus immediats perseguidors (61 punts), demostrant que aquesta segona regional està més renyida i més difícil que mai.

Només queden 5 partits, i ara ningú regalarà res. Els de dalt per no perdre la seva privilegiada posició, i els de baix per evitar el descens, així que ara i més que mai cal anar a per totes. El somni és a prop, però encara no és real.

Vamosssss Lloretttttt.