/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET TIRA DE ÈPICA I GUANYA AMB DEU

I made this widget at MyFlashFetish.com.

08 de maig 2011

EL LLORET TIRA DE ÈPICA I GUANYA AMB DEU


El Lloret va tirar de l’èpica per guanyar un partit, que se li havia complicat molt. La visita al camp del Sant Jordi, s’esperava que fos complicada, i així va ser, ja que l’equip local es troba immers en la lluita pel descens i necessitava més que mai sumar punts. Els primers minuts de partit foren de domini del Sant Jordi, els quals disposaren d’ocasions clares per marcar estavellant fins en dues ocasions la pilota als pals. Però quan semblava que podia arribar el gol dels locals, el Lloret s’avançà amb una contra que va finalitzar a la perfecció en Vicenç Canyelles. Amb el 0 a 1, el Sant Jordi va baixar un poc el ritme i el Lloret va començar a controlar el joc, fins que en una falta a la frontal de l’àrea arribà l’empat del Sant Jordi. Aquest gol donà ànims al conjunt local que va tornar empènyer, però el Lloret va sabre controlar i mantenir l’empat.  

Al segon temps, el Lloret sortí a per el partit, però ben aviat es quedà amb un jugador menys per l’expulsió d’en Gerard Pons. Amb inferioritat el Lloret es va dedicar a mantenir l’ordre defensiu, per assegurar com a mínim un punt, però un excel·lent contraatac del Lloret va acabar amb un gran gol d’en Alberto Miranda, que donava tres punts i el liderat.