/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET PATINT TAMBÉ SAP GUANYAR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

13 de febrer 2011

EL LLORET PATINT TAMBÉ SAP GUANYAR

Vuitena victòria consecutiva d’un Lloret, que avui ha demostrat que també sap guanyar patint. I es que al davant s’ha trobat amb un equip com el Juventud sin Fronteras, que no ha posat les coses gens fàcils. Tot i que els primers minuts, han estat de domini del Lloret, el Juventud aconseguia avançar-se al marcador amb un excel•lent contratac. Amb el marcador a favor, l’equip local ha començat a perdre temps, i el Lloret es mostrava incomode sobre el terreny de joc. Les constants aturades a nel joc, han marcat una primera part on el futbol ha brillat per la seva absència.

Durant la segona part la tònica seguia sent la mateixa, fins que ha arribat la primera expulsió d’un jugador del Juventud. Amb un home menys el Lloret, ha intensificat el seu domini, i ha començat a gaudir d’algunes ocasions de perill, però sense gaire encert. Vegent la superioritat del Lloret, i que l’equip local es quedava amb nou jugadors, encara s’han dedicat a perdre més temps, intentant rompre el ritme del partit. Semblava que la jugada els sortiria bé, fins que en una pilota dividida dins l’àrea un defensa del Juventud va cometre un penal sobre en David Pérez “Rino”, i que va ser tansformat per en Vicenç Canyelles. Amb l’empat a un, la tensió del partit va augmentar, i arribaren dues expulsions més, una per part del Lloret i minut desprès d’un altra jugador del Juventud, que acabà el partit amb vuit homes. Aquesta circumstància va ser aprofitada pel Lloret, qui a les acaballes del partit aconseguia fer el gol de la victòria, obra d’en Juan Borras, que de xut creuat va batre al porter, donant els tres punts al Lloret, que una jornada més es manté al capdavant de la classificació.