/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: AVUI OPEREN A JOSEP ROIG

I made this widget at MyFlashFetish.com.

14 de febrer 2011

AVUI OPEREN A JOSEP ROIG

Avui està prevista l'operació de genoll al nostre jugador Josep Roig. Un autèntic crack dins del terreny de joc i fora d'ell, que al final ha hagut de passar pel quiròfan després de la seva lesió. Hem rebut un comunicat del club, el qual passem a publicar, no sense abans desitjar a Josep, molta sort i una ràpida recuperació.

El club vol desitjar molta sort a nen Josep Roig, que avui serà operat a la Clinica Planas, de la lesió que es va fer al genoll a principi de temporada. Ànims, i esperem que es pugui recuperar el més aviat possible.

M.Àngel Coll
President