/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA NOSTRA WEB COMPLEIX CINC ANYS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

14 de gener 2011

LA NOSTRA WEB COMPLEIX CINC ANYS

Tal dia com avui de fa cinc anys (14.01.06), la nostra web va veure la llum per primera vegada. Van ser uns inicis plens d'il • lusió, amb moltes coses per fer, un equip a tercera, un camp de terra, i amb cap experiència en el món del disseny de webs. Avui després de 1.826 dies d'estar activa, amb més de 85.000 visites, una web actualitzada sempre al minut, amb un contingut dinàmic, i sempre intentant innovar, podem dir amb orgull que la nostra és una web de referència en el futbol regional.

En aquests cinc anys que per a mi han passat com una alenada, ens han passat massa coses, hem perdut persones que per a mi i per molts dels que ens segueixen han estat molt importants, grans amics, i grans persones, que allà on estiguin segur que se senten orgullosos de la trajectòria d'un equip humil però amb uns principis molt grans.

També hem tingut grans alegries. Un ascens a segona, on l'equip està més que consolidat i lluitant per l'ascens a primera (cosa que seria històrica), un nou camp que varem inaugurar el 13 de gener de 2008 (fa tres anys i sembla que va ser ahir), grans victòries, i grandíssims jugadors que han volgut ajudar perquè la U.E.Lloret sigui un club humil però respectat, i una afició fidel i gran com no hi ha una altra, i per la qual s'ha de lluitar a mort.

Dit això només em queda donar les gràcies a tots els que fan possible aquest somni, el somni que la U.E.Lloret segueixi sent el que és avui, un club humil però molt gran a la vegada.

Força U.E.Lloret