/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ANY NOU, I NOVA VICTÒRIA DE LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

08 de gener 2011

ANY NOU, I NOVA VICTÒRIA DE LA U.E.LLORET

Sembla que l’aturada de nadal no ha afectat al Lloret, que una setmana més ha demostrat que atravessa per un gran moment de joc i forma. Tot i que la visita al camp del Porreres semblava complicada, ja que al davant teníem un rival que al seu camp s’havia mostrat molt sòlid, el Lloret ha sortit ben concentrat des del primer minut i ha fet mèrits per avançar-se aviat al marcador, però les bones intervencions del porter local ho han evitat, fins que una treta de corner ha arribat el 0 a 1 amb un cop de cap d’en Juanjo Ortiz. Amb el marcador de cara, el Lloret ha disposat de diverses ocasions de perill per sentenciar l’encontre, però la pilota s’ha resistit a entrar. I quan semblava que el primer temps acabaria amb el marcador favorable al Lloret, arribà l’empat del Porreres. Tot i el cop que va suposar aquest gol, el Lloret sortí a per totes a la segona part i ben aviat es tornà a psoar per davant al marcador amb un gol de cap d’en Joan Borràs. La maquinaria ja estava a ple rendiment i les ocasions s’anaren succeint una rera l’altre, i amb una d’elles arribà el golàs d’en Joan Borràs, qui de fora l’àrea va batre al porter local. Amb l’1 a 3, el Porreres estirà línies per intentar retallar distàncies però no va ser capaç de marcar, fins i tot, a la contra el Lloret hagués pogut fer algun gol més.

A més de la importància dels tres punts, la nota positiva és l’actitud de tot l’equip que setmana rera setmana està demostrant un gran compromís i que som un equip, i sens dubte això no té preu. Enhorabona a tots, i a seguir fent feina que la lliga és molt llarga i s’haurà de lluitar molt per poder estar a la part alta de la classificació.