/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: PARTIDÀS I GOLEJADA DEL LLORET PER ACOMIADAR L'ANY

I made this widget at MyFlashFetish.com.

19 de desembre 2010

PARTIDÀS I GOLEJADA DEL LLORET PER ACOMIADAR L'ANY

De 5 en 5, i es que per segona setmana consecutiva el Lloret s’imposà al seu rival per un contundent 5 a 0. Aquesta setmana va ser el torn del F.B.Santanyi, un rival a priori complicat, però que va ser víctima del gran moment que travessa el Lloret. I es que l’equip tot i tenir moltes baixes per sancions i lesions, no es va notar, demostrant que es disposa d’una plantilla molt compensada. El partit començà de la millor manera possible, ja que al minut 3, arribà l’1 a 0, obra d’en David Pérez “Rino”. Sense temps de reacció, el Santanyí ben aviat va encaixar el 2 a 0, al transformar n’Alberto Miranda un penal comés sobre el nostre capità. Amb el marcador a favor, el Lloret es va mostrar comode sobre el terreny de joc, i no va deixar que el F.B. Santanyí tingués opcions de ficar-se dins el partit.

Durant la segona part, el Lloret no es va relaxar i va continuar atacant, aconseguint ampliar el marcador amb els gols d’en Juanjo Ortiz i en Pau Daviu, que va debutar de la millor manera possible. Amb el marcador clarament a favor, l’entrenador va donar minuts al porter Kiko Pons, qui va debutar com a davanter, i ho va fer amb un golàs d’autèntic killer d’àrea, que va fer embogir l’afició local.

Amb aquestes dues grans victòries, el Lloret s’ha situat entre els primers de la classificació. Esperem que la bona ratxa de resultats i joc amb la que hem acabat l’any 2010, tengui continuïtat durant l’any 2011.