/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL PADRÍ DEL NOSTRE 'PRESI' HA MORT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

22 de desembre 2010

EL PADRÍ DEL NOSTRE 'PRESI' HA MORT

Després d'una desafortunada caiguda i de diversos dies a l'hospital, el padrí del nostre 'Presi', del nostre capità i del nostre delegat ha mort.

Miquel Coll Bibiloni 'Miquel Lleter', ens ha deixat a l'edat de 90 anys. Es dóna la circumstància que va ser també Directiu i President de la U.E.Lloret, igual que ho van ser els seus fills Miquel i Toni, i ara el seu nét Miquel Àngel.

El velatori serà demà dijous 23.12 al cementiri de Lloret a partir de les 17'00 hores, i posteriorment es realitzarà el funeral a les 19'30 hores.

Des d'aquí donem les nostres més sinceres condolences a tots els seus familiars i amics.

Descansi en pau.