/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA AJUDA!!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

02 de desembre 2010

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA AJUDA!!!

Feia molts anys que la Unió Esportiva Lloret no feia una campanya de socis, i en principi no sabíem com respondria l’afició, però certament un cop més ha tornat a demostrar que és la millor afició del futbol regional. Les expectatives de llarg han superat les previsions més optimistes, i l’afició ha fet costat al seu equip una vegada més. Molts clubs de la nostra illa els agradaria tenir tants socis com la U.E. Lloret, o l’afluència d’aficionats que cada diumenge acudeixen al camp a donar suport a l’equip. Per tot això, desde la directiva volem donar les gràcies públicament a tots els socis i sòcies que han volgut col•laborar amb el club, per tal que la U.E.Lloret pugui seguir sent una realitat.

Ara més que mai força U.E.Lloret!!!

CONNECTA ELS ALTAVEUS





Aquest vídeo va ser emès als jugadors i cos tècnic en els vestidors, abans de començar el partit contra el Sta.Mónica (Jorn.12 del 21.11.10)