/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: PARTIDÀS DEL LLORET QUE HAGUÉS POGUT ACABAR EN GOLEJADA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

27 de novembre 2010

PARTIDÀS DEL LLORET QUE HAGUÉS POGUT ACABAR EN GOLEJADA

Sense cap dubte, ahir el Lloret disputà un dels millors partits d’aquesta temporada, seriosos defensivament, ordenats al mig del camp i perillosos a l’atac. Conscients que al davant teníem un bon equip com l’At. Valldemossa, l’equip sortí motivat i ben aviat demostrà la intenció de voler guanyar el partit. Desprès d’un primers moments de tanteig entre els dos equips,  arribà el 0 a 1 amb una treta de corner que va pentinar en Joan Borrás, enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb el marcador a favor el Lloret es va trobar comode al camp, i no va partir gaire per mantenir el resultat fins el descans del primer temps.

Ja a la segona part, el Valldemossa espitjà durant els primers minuts, però poc a poc, el Lloret aconseguí treure’s la pressió de damunt i tornà a generar un bon joc. Desprès d’una gran triangulació de l’equip, arribà el golàs d’en David Pérez “Rino”, que desprès de retallar al defensa va batre al porter rival amb un fort xut. Amb el 0 a 2, el Valldemossa es llançà a l’atac, fet que va aprofitar el Lloret per disposar d’alguns contraatacs claríssims, on podria haver ampliat el marcador. Ja es sap que en futbol qui perdona ho acaba pagant, i el Valldemossa aconseguí retallar distàncies establint l’1 a 2, al transformar un penal. Tot i tenir el partit controlat, encara es va haver de patir els darrers minuts, però el marcador ja no es va tornar moure, i el Lloret aconseguí els tres punts merescudament.