/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA NOSTRA WEB AL IPHONE

I made this widget at MyFlashFetish.com.

03 de juny 2010

LA NOSTRA WEB AL IPHONE

Avui llancem un nou servei del que ens enorgulleix ser pioners en el nostre sector (webs de clubs de la regional). A partir d'avui, encara en fase experimental llancem la nostra web en versió iphone i similars.
Si disposes d'un iphone, a partir d'avui podràs accedir de forma més ràpida a les darreres notícies publicades.
Quan entris la primera vegada a la nostra web i a través del teu icono d'internet de l'iphone, observaràs que a la part superior et demana si vols veure la web en versió iphone. Li dónes a l'OK, i podràs disrutar d'aquesta nova versió. Si afegeixes aquesta adreça a favorits, ja podràs accedir directament a aquest nou servei, sense passar per la versió normal.
Esperem que aquest nou servei us agradi, al mateix temps que us permeti estar sempre al corrent de les darreres notícies del nostre equip.