/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: HO TENIM GAIREBÉ TOT, ARA NOMÉS FALTES TU

I made this widget at MyFlashFetish.com.

06 de juny 2010

HO TENIM GAIREBÉ TOT, ARA NOMÉS FALTES TU


REUNIÓ DE FÚTBOL BASE

Benvolguts nins i pares,


Ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arrivar aquesta informació:

Tenim en projecte, crear una escola de fútbol base a Lloret de Vistalegre. Pensam que l’esport és important per crear una societat amb valors i a ón els nins creixin dins un entorn saludable. Pensam que a Lloret disposam d’unes instal.lacions de nova creació que és important posar al servei dels nins i joves del nostre poble. Amb aquesta intenció ens hem reunit un grup de gent amb la il.lusió de posar en marxa una iniciativa en aquesta direcció, i per això, volem fer-vos arrivar i compartir amb vosaltres aquestes inquietuts.

Per aquest motiu us proposam una reunió el dia 8 de Juny del 2010 a les 20:00 hores als Tarongers (a la part de d’alt). I així entre tots poder debatre i crear una proposta interessants pels nostres infants.

Aprofitam per agraïr-vos la vostra col.laboració i estem a la vostra disposició per qualsevol sugerència.