/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL MISTER RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CLUB UN ANY MÉS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

22 de maig 2010

EL MISTER RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL CLUB UN ANY MÉS

El club vol anunciar de forma oficial la renovació del tècnic Miquel Àngel Ferrer Pol, per una temporada més. Desprès del seu primer any al cap davant d’un equip de regional, l’entrenador de Binissalem, ha demostrat tenir maneres a l’aconseguir conjuntar un equip que a principi de temporada era pràcticament nou. 
Aquest fet va condicionar el començament de lliga, i molts pogueren pensar que les coses no anirien bé aquest any. Però el temps va donar la raó al club que va seguir apostant amb l’entrenador, i poc a poc arribaren els bons resultats, aconseguint l’objectiu de la permanència a falta de moltes jornades per acabar el campionat de lliga. 
Amb la renovació de l’entrenador, segueix un cicle esportiu que esperem que doni moltes alegries a la Unió Esportiva Lloret durant la propera temporada.