/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: BON PARTIT I TRES PUNTETS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

23 de maig 2010

BON PARTIT I TRES PUNTETS

M.A.Coll; Semblava que a priori la visita al camp de Sa Nova Cabana seria difícil per aconseguir un resultat positiu, però ahir el Lloret oferí la seva millor versió, i s’imposà còmodament al Boreal de Marratxí. El partit es posà ben aviat de cara pel Lloret, que aconseguí avançar-se amb un gol d’en Bernabé. Minuts desprès, arribava el 0 a 2 amb un gol de penal d’en Alberto Miranda. Amb el marcador a favor el Lloret es va dedicar a mantenir el resultat, amb el qual es va arribar al final del primer temps.
La segona part començà amb un gol del Boreal, i semblava que el partit es podia complicar, però ahir el Lloret va ser superior al seu rival i aconseguí marcar l’1 a 3, amb un excel•lent gol d’en Nacho Aliaga. A partir d’aquí, el Lloret va dominar clarament el partit i disposà d’algunes ocasions més que no va sabre concretar.
Una vegada més el Lloret demostrà que enguany a fora camp és un rival molt complicat.