/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN HOMENATGE MOLT MERESCUT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

04 d’abril 2010

UN HOMENATGE MOLT MERESCUT

M’alegra d’una forma molt especial, el poder confirmar-vos que després de ser aprovat per unanimitat a una sessió del plenari de l’ajuntament, ja hi ha data i hora per el més que merescut homenatge al nostre estimat i enyorat President Toni Coll Real. A l’esmentada sessió plenària es va aprovar canviar el nom del camp de futbol, pel qual el nostre bon amic Toni va lluitar fins aconseguir el que ara és: un camp digne per a que els nostres puguin practicar el seu esport preferit. Tal volta, si avui en dia aquesta remodelació no s’hagués portat a terme, el futbol de casa nostra hauria mort.

Així doncs, el pròxim dia 11.04.10 a les 11’15 hores, es procedirà a descobrir la placa commemorativa, en la que quedarà per a sempre reflexat que a partir d’aquella data, el camp de futbol de ‘Sa Comuna’, va canviar el seu nom pel de: Camp Municipal Toni Coll Real. A més, d’en Toni la placa retrà homenatge a tots els directius i presidents que al llarg de la història han treballat per mantenir viva la Unió Esportiva Lloret. 

Vull donar les gràcies a tots els que han fet possible que aquest sentit i emotiu homenatge sigui una realitat, i com no, gràcies un pic més al nostre enyorat Toni ‘Lleter’, pel seu esforç i dedicació cap al nostre club, al que tant va estimar i temps va dedicar.

No vull, ni puc oblidar-me de donar les gràcies d’una manera molt especial, al seu fill, i ara President, Miquel Àngel Coll, que tot i la seva joventut, ha volgut recollir el testimoni i lluitar per a que el somni del seu pare continuí viu. Moltes gràcies Miquel Àngel.

Per tal motiu vos deman a tots, la vostra presència, per a que aquest acte sigui el que ha de ser: tot un èxit.

Tolo F.