/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN BON PUNT A UN CAMP MOLT COMPLICAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

14 de març 2010

UN BON PUNT A UN CAMP MOLT COMPLICAT

M.A.Coll; La visita al camp del Molinar, es preveia complicada ja que al davant teníem un bon rival, però al Lloret, es troba amb un bon estat de forma i avui ho ha tornat a demostrar. I es que sense fer un bon partit, el Lloret ha aconseguit treure un valuós empat, que li permet continuar sumant i mantenir-se enganxat amb el grup capdavanter.

Pel que respecte al partit, el Lloret ha sortit molt adormit, i en el primer temps s’ha vist superat constantment pel Rotlet Molinar, que ha desaprofitat diverses ocasions clares de gol. De fet durant la primera part, el Lloret tan sols ha disposat de qualque jugada aillada i una falta que en Miranda ha estevallat al travesser. A la segona part, tot i que els locals duien la iniciativa a nel joc, el Lloret ha sortit més centrat, que ha fet que el partit fos més igualat. Les coses es posaren de cara, quan en Miki s’inventà una jugada que acabà en penal, que fou transformat per n’Alberto Miranda. L’alegria durà poc, ja que arribà l’expulsió per doble groga d’en Miquel Coll, i encara quedaven molts de minuts. Amb un jugador més el domini local va ser major, fet que els va permetre aconseguir l’empat que finalment seria definitiu.

Enhorabona per l’esforç realitzat per tot l’equip!