/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: QUI PERDONA, HO ACABA PAGANT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

21 de març 2010

QUI PERDONA, HO ACABA PAGANT


M.A.Coll; Gran ambient i expectació a les grades per veure a un Lloret que portava una excel•lent ratxa de resultats. Però al futbol, ja se sap que qui perdona, ho acaba pagant, i això és el que li passà a un Lloret, voluntariós, que lluità durant tot el partit, però que fou incapaç de marcar cap gol. Tot el contrari que el Llosetense B, que aprofità a la segona part una de les poques arribades per fer el gol de la victòria.
Pel que fa al partit, va ser molt disputat entre dos bons equips que lluitaren de tu a tu al llarg dels noranta minuts, i on el Lloret va merèixer alguna cosa més que una derrota.