/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: TREBALLADA VICTÒRIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

21 de febrer 2010

TREBALLADA VICTÒRIA

M.A.Coll; Tot i no desplegar el seu millor joc, el Lloret ha aconseguit una nova victòria, aquest pic davant el F.B Santanyí. El d’avui ha estat un partit sense gaire control a nel joc i amb contades ocasions de gol, on el Lloret ha demostrat tenir una major efectivitat que el rival. Tots els gols s’han produït a la primera part. Primer el Lloret s’ha avançat al marcador amb un gol de cap d’en Oriol Grau, que s’estrenava com a goletjador aquesta temporada. Minuts desprès arribava el 2 a 0, obra d’en Miki Sans, que aprofità una treta de porta d’en Kiko, per batre al porter rival. Semblava que tot i quedar molt, el partit estava sentenciat, però el F.B. Santanyí va aconseguir retallar distàncies a les acaballes del primer temps, fet que els va permetre ficar-se novament dins el partit.
La segona part va venir marcada per l’escassetat d’ocasions de gol i un joc poc vistós. Tot i que el F.B. Santanyi intentà aconseguir l’empat, el Lloret va sebre defensar-se molt bé, i no passà excessives dificultats per aconseguir que els tres punts quedassin a casa.
Amb aquesta nova victòria, el Lloret segueix enxufat a la lliga i es consolida a la part mitja-alta de la classificació.