/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: SOFRIDA, PERÒ MERESCUDA VICTÒRIA DE LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

28 de febrer 2010

SOFRIDA, PERÒ MERESCUDA VICTÒRIA DE LA U.E.LLORET

M.A.Coll; La serietat defensiva amb la que ha jugat el Lloret, li ha permès treure els tres punts d’un camp molt complicat, per les seves reduïdes dimensions i perquè l’equip local es trobava necessitat de puntuar. El partit no ha estat molt vistós, ja que al ser un terreny de joc tan petit, feia mal jugar i les ocasions de gol han estat escasses. La primera part, ha acabat amb un empat a zero gols, i amb la sensació que l’equip que marcàs primer s’enduria els tres punts.
La segona part, el Lloret ha sortit més enxufat al partit i poc a poc ha anat disposant d’ocasions de perill. De fet, als pocs minuts del segon temps, ha arribat el gol del Lloret, obra d’en Alberto Miranda, que ha aprofitat una errada de la defensa del Montaura per fer el 0 a 1. Amb el marcador favorable, el Lloret s’ha dedicat a controlar el partit, i a la contra ha disposat d’algunes ocasions per sentenciar l’encontre, tot i que finalment el marcador no s’ha mogut. Amb aquesta victòria, el Lloret segueix dins una dinàmica positiva que el manté a la part mitja-alta de la classificació.