/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN LLORET INTRACTABLE GUANYÀ AL SERVERENSE 'B'

I made this widget at MyFlashFetish.com.

24 de gener 2010

UN LLORET INTRACTABLE GUANYÀ AL SERVERENSE 'B'

M.A.Coll; Quinta victòria consecutiva d’un Lloret, que setmana rera setmana, veu com l’equip va a més, i ja s’ha situat entre els deu primers de la classificació. El d’ahir va ser un d’aquells partits que fan afició, a un camp complicat on el públic local espitja molt, un arbitratge cassolà i un bon equip rival. Tot i que els condicionants no eren gens favorables, el Lloret va mostrar la seva millor versió, perfectes defensivament i letals al contraatac.
El partit començà amb l’atac constant del Serverense B, que cercà avançar-se al marcador, però es trobaren amb un Lloret seriós defensivament. A mesura que avançaren els minuts el partit es va igualar, i s’arribà al final del primer temps amb empat a zero. La segona part, va venir marcada per un penal que pità el linier i que va ser molt discutit, i que va ser aturat pel nostre porter Kiko. Aquest fet va donar ànims al Lloret que va creure que podia treure els tres punts, i començaren arribar ocasions de perill a la contra, d’aquesta manera s’aconseguiren els tres gols obra d’en Miki Sans, Alberto Miranda i David Pérez. Amb aquest 0 a 3, s’arrodonia un partit molt complet de tot l’equip.
Esperem que diumenge que ve a Sa Coma d’Andratx, poguem seguir vegent la millor cara d’aquest equip, que sens dubte, camina pel bon camí.