/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

17 de gener 2010

QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA

M.A.Coll; Ni abans erem tan dolents, ni ara tan bons, però els resultats poc a poc estan arribant fruit de la bona feina que està fent el cos tècnic i el compromís dels jugadors. Sens dubte. El d’ahir no va ser un partit fàcil, ja que davant vàrem tenir un rival que es va mostrar molt lluitador durant els noranta minuts. De fet, tot i que el Lloret als primers minuts va disposar d’un parell d’ocasions clares de gol, i fins i tot s’avançà al marcador, amb un golàs d’en Domingo Llabrés, a mesura que passaren els minuts, el Montuïri B aconseguí igualar el domini en el joc, i en el marcador, ja que aprofità una badada defensiva del Lloret per fer l’empat a un. Amb aquest resultat d’empat a un, s’arribà al final del primer temps. La segona part, fou bastant igualada amb ocasions pels dos conjunts i marcada per un joc travat. Semblava que el marcador seria difícil de moure, però arribà una genialitat d’en Miki Sans, que de fort xut marcà el 2 a 1 definitiu, i que suposava la quarta victòria consecutiva de la UE Lloret.

De ben segur aquesta victòria servirà per afrontar amb optimisme la visita al difícil camp del Serverense B, equip que durant moltes jornades ha estat el lider de la categoria.