/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: FITXATGE SORPRESA DEL LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

28 de desembre 2009

FITXATGE SORPRESA DEL LLORET

La U.E.Lloret, s'ha fet amb els serveis d'un autèntic crack del futbol nacional, ja que aquest cap de setmana ha signat un contracte amb Igor de Souza, un gran davanter centre Brasiler, que fins ara ha defensat els colors del Llevant U.D. de Segona Divisió.
L'operació s'ha desenvolupat de manera fulgurant, a causa de les bones relacions del propietari de la Pirotècnia Jordà (Toni Jordà el nostre major patrocinador) amb alguns dirigents granotes.
Econòmicament no suposarà cap cost per a la U.E.Lloret, ja que Toni Jordà es farà càrrec del total de la fitxa d'aquest gran davanter centre, el qual no volia seguir a València, ja que per motius familiars volia recalar a Mallorca.
El proper diumenge 17/01, serà presentat davant de la nostra afició, i com no podia ser d'altra manera la Pirotècnia Jordà efectuarà un castell de focs artificials.

Força Lloret
¡¡FELIÇ DIA DELS SANTS INNOCENTS!!