/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ANIMALS O PERSONES

I made this widget at MyFlashFetish.com.

29 de desembre 2009

ANIMALS O PERSONES

Aquest matí ens ha arribat la notícia indicant-nos que una de les porteries del nostre estimat camp ha patit uns desperfectes. Naturalment no sabem qui han estat "els valents", que aprofitant la foscor, se'ls ha ocorregut tan important gesta. Està clar que alguna cosa hem de fer malament a la societat per que a algú se li pugui passar pel cap destrossar una cosa que s'ha pagat amb els impostos de tots, i que la seva funció no és altra que fomentar l'esport i uns valors que disten molt dels que han de tenir els que han realitzat aquest acte vandàlic.
Des d'aquí demanaria a aquests 'valents', que es posin per un moment a la pell dels que desinteressadament treballen perquè els joves puguin practicar un esport, i en com es sentirien ells si algú arribés una nit i els destrossés la seva il.lusió.
Així doncs des d'aquí volem donar les gràcies a aquests personatges, gràcies per recordar-nos que està molt clar que hem de canviar alguna cosa en aquesta societat perquè no sorgeixin conductes com la que ens afecta.