/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UNA DERROTA QUE SITUA AL LLORET A LA ZONA PERILLOSA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

22 de novembre 2009

UNA DERROTA QUE SITUA AL LLORET A LA ZONA PERILLOSA

M.A.Coll; Partit desastrós on cap dels dos equips va merèixer guanyar, tan sols la major efectivitat del Son Cladera, li va permetre endur-se els tres punts. En un partit, on els dos equips jugaren a res, demostraren perquè es troben situats a la part baixa de la classificació en aquests moments del campionat. La primera part, acabà amb empat a zero gols, mostra de la igualtat dels dos equips. La segona part, la tònica fou la mateixa, descontrol amb el joc, i arribades de perill amb contagotes, no obstant, arribaren els gols, primer del Son Cladera que aprofità dues badades del Lloret per fer el 2-0, i finalment el Lloret retallà distàncies en el marcador, amb un gol d’en Nacho Aliaga, que suposà el 2 a 1 definitiu.

Aquesta derrota, obliga al Lloret a reaccionar aviat per canviar la dinàmica negativa de resultats que ens esta afectant. De ben segur, que si es segueix fent feina com fins ara, els resultats arribaran.