/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UNA DERROTA PER OBLIDAR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

15 de novembre 2009

UNA DERROTA PER OBLIDAR

M.A.Coll; El Lloret va caure derrotat per un contundent 0 a 4, davant un Can Picafort, que es va passetjar pel camp. Al poc de començar el partit, ja es va veure un Lloret poc concentrat i desmotivat, fet que va provocar que el Can Picafort, s’avançàs al aprofitar les facilitats defensives del nostre equip. Amb un 0 a 2 s’arribà al final del primer temps.
La segona part, el Lloret seguí donant una imatge molt pobre i el Can Picafort demostrà la seva superioritat aconseguint el definitiu 0 a 4. Molt haurà de canviar l’actitud a casa si es vol guanyar qualque partit.

L'ACTA DEL PARTIT