/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: DOS REGALS CONDEN AL LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

27 de setembre 2009

DOS REGALS CONDEN AL LLORET

M.A.Coll; El Lloret regalà el partit amb dues errades defensives. Durant la primera part, el Lloret aconseguí controlar els atacs del F.B Santanyi, mostrant-se molt segur defensivament, a més els nostres, disposaren d’algunes ocasions de gol al contraatac. D’aquesta forma, s’arribà amb empat a zero al final de la primer temps.
La segona meitat, començà sense gaire control, i a mesura que avançaven els minuts, semblava que l’empat seria el resultat final, fins que l’àrbitre pità un penal per unes mans dins l’àrea, fet que va ser aprofitat pel Santanyí per fer l’1-0. Aquest gol va descentrar al Lloret i pocs minuts desprès arribà, el 2-0, desprès d’una badada defensiva. Ja a les acaballes de l’encontre, el Lloret retallà distàncies amb un gol d’en Patxi, però la reacció arribà massa tard i el Lloret consumà la tercera derrota de la temporada.