/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: NOVA DERROTA A CASA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 de setembre 2009

NOVA DERROTA A CASA

M.A.Coll; Desprès d’un inici de partit esperançador pel Lloret, poc a poc el Son Oliva es va anar fent amo i senyor de l’encontre. El conjunt palmesà amb 2 minuts va resoldre el partit marcant dos gols, que deixaren molt tocat al Lloret.

A la segona part, el Lloret intentà retallar distàncies, de tal manera que a la treta d’un corner, en David Perelló aconseguí marcar l´1 a 2 que acabaria sent definitiu, ja que ni Lloret ni Son Oliva foren capaços de marcar.

Tot i la derrota, el Lloret va lluitar davant un Son Oliva, que demostrà tenir molt bon equip i que de ben segur estarà a la part alta de la classificació.