/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: SOBRE EL FUTUR DEL C.D.SA COMA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

28 d’agost 2009

SOBRE EL FUTUR DEL C.D.SA COMA

La notícia que vaig escriure ahir sobre el futur del Sa Coma ha fet que alguns aficionats se dirigesquin a PARAULES A LA GESPA cercant un aclarariment. A veure, el que que se va dir és que el projecte inicial, el que havia de dirigir el tècnic Gabriel Díaz, estava descartat que seguís endavant. A més, en Francisco García reclamava el control del Club després de la seva dimissió com a President de l’Andratx, club del que ara el Sa Coma és filial.
A això podem afegir que he parlat amb Lluís Sieiro, actual secretari de l’Andratx i ex President del Club i m’ha informat que:
1) El dilluns la Directiva de l’Andratx prendrà una decissió sobre el futur del Sa Coma.
2) Totes les opcions estan obertes, tant que se participi en el Campionat de Segona Regional com si no. Possiblement se competirà, ja que hi ha un grup de joves que tenen il·lussió de jugar.
3) El Sa Coma és filial de l’Andratx fins a finals de d’aquesta temporada. Si després el Francisco García reclama la seva devolució, idò se li tornarà.

Font: Paraules a la Gespa