/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: DECEPCIÓ DAVANT UN TERCERA REGIONAL

I made this widget at MyFlashFetish.com.

28 d’agost 2009

DECEPCIÓ DAVANT UN TERCERA REGIONAL

M.A.COLL; El Pina C.F., s’ha convertit amb la nostra bèstia negre durant aquesta pretemporada, ja que ahir va tornar a superar al Lloret, en un partit molt travat i on el Lloret, tot i no fer molt bon partit, va merèixer algo més que una derrota. Però al futbol ja es sap, que qui perdona ho acaba pagant, i ahir el Lloret va caure de la forma més dolorosa, amb un gol al darrer minut del partit. Tot i avançar-se al marcador, amb un gol d’en Miranda, la primera part acabà amb empat a un, ja que el Pina aprofità una badada defensiva per empatar.
A la segona meitat, el Lloret disposà d’algunes ocasions clares de gol, que els nostres atacants no varen sebre materialitzar, per contra, el Pina va aprofitar a la perfecció una de les poques ocasions que va disposar per marcar.
Amb aquesta derrota, el Lloret s’haurà de conformar amb disputar el 3r i 4t lloc, que es disputarà el proper diumenge a les 18:00 hores.