/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: TREBALLADA VICTÒRIA DEL LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

29 de maig 2011

TREBALLADA VICTÒRIA DEL LLORET


Desprès de dos empats consecutius que varen fer perdre el liderat al Lloret, ahir l’equip es retrobà amb el camí de la victòria, al guanyar 3 a 1 al Porreres. Conscients de la necessitat de sumar els tres punts per mantenir opcions de guanyar el campionat, el Lloret sortí des d’un principi a per la victòria. A la primera part, tot i disposar d’algunes arribades clares de perill, el gol va arribar en pròpia porta, desprès de que una falta penjada per en Raúl, va ser rebutjada per un jugador del Porreres i la pilota acabà dins la porteria. Amb l’1 a 0 s’arribà al final del primer temps. A l’inici del segon temps, es va mantenir la igualtat entre els dos conjunts, fins que amb una excel·lent contra de l’equip arribà el 2 a 0, amb el gol d’en Domingo Llabrés.  Sense gaire temps de reacció, el Porreres encaixà el tercer gol, desprès de que una internada d’en Bernabé acabes en un clar penal, que va ser transformat per n’Alberto Miranda. Ja a les acaballes del partit, el Porreres aconseguí retallar distàncies, establint el 3 a 1 definitiu.   

Amb aquesta victòria i a falta de dues jornades per acabar, el Lloret manté les opcions de disputar el campionat de lliga juntament amb el Rotlet Molinar i el Sineu.