/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LES BAIXES CASTIGUEN A LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

19 de maig 2011

LES BAIXES CASTIGUEN A LA U.E.LLORET

Les baixes continuen castigant a la Unió Esportiva Lloret aquesta temporada. El passat dimarts va lesionar-se en Vicenç Canyelles, al fer-se un esguinç de segon grau al turmell, motiu pel qual es perdrà el que resta de temporada.

Amb aquesta lesió i la d'en David Pérez, el Lloret ha perdut als seus dos màxims goletjadors d'aquesta temporada. Tot i aquests contratemps, des del club esteim ben segurs que l'equip lluitarà al màxim fins al final per acabar el que ha estat una temporada històrica.

Desitjam a nen Vicenç una ràpida recuperació.