/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: PREMI I VICTÒRIA A LA INSISTÈNCIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

30 d’abril 2011

PREMI I VICTÒRIA A LA INSISTÈNCIA


El Lloret sumà tres punts molt importants, que li permeten seguir viu amb la lluita pel campionat. L’equip sortí motivat al camp, conscient de la importància del partit i la dificultat del rival, el Valldemossa At, quint classificat. El primer temps el Lloret dominà el joc i disposà de les ocasions més clares per marcar, i fins i tot, estevallà una pilota al travesser amb un cop de cap d’en Juanjo Ortiz.  

Al segon temps, el Lloret seguí mantenint el control del partit i semblava que el gol arribaria, però novament el pal i el travesser evitaren que arribàs el gol.  La mala sort de cara a porteria del Lloret i l’escàs perill que creà el Valldemossa, parexia que el partit acabaria amb empat a zero, i més quan als darrers minuts el Lloret quedà amb un jugador menys per l’expulsió per foble groga d’en Sebas Ramis. Però tot i l’inferioritat el Lloret seguí lluitant per aconseguir el gol de la victòria, i el futbol aquesta vegada va ser just, ja que al minut 90 arribà el gol, desprès d’una treta de corner que va ser rematada de cap per n’Alberto Miranda. Sense massa temps per res més, s’arribà al final del partit.

Tot i l’alegria pels tres punts, la jornada va comptar amb l’infortuni de la lesió d’en David Pérez “Rino”, a qui li desitjam molts d’ànims i una propera recuperació.   A més, abans de començar l’encontre es va guardar un minut de silenci per la mort d’en Joan Gili Gelabert, soci de la U.E. Lloret, que desgraciadament ens va deixar. Des del club volem donar el condol a tota la seva familia.